Hyundai DAC | Blokzincir tabanlı IoT ödeme platformu

Merhaba!

Bu yazımda Hdac’ın hayatımıza ne gibi yenilikler katacağından ve bunu nasıl yapacağından bahsedeceğim. Koreli bir ekibin geliştirdiği IoT sözleşme ve ödeme platformu olan Hdac bize birçok yenilik sunuyor.
IoT Nedir?
IoT, elektronik aletlerin internete olan erişimi sayesinde birbiriyle iletişim kurmasını sağlar. Günümüzde kullandığımız bütün elektronik aletler neredeyse internete erişim özelliğine sahipdir dolayısıyla IoT teknolojisi günlük hayatımıza entegre edilebilir bir kavramdır. Hdac’ın IoT endüstrisinde  üç ana başlığı birleştiriyor ve bu teknoloji üzerinde çalışmalar yapıyor. Hdac’ın planladığı üç özellik arasında kimlik doğrulama, planlama ve cihazdan cihaza ödeme sistemi bulunuyor. Hdac bu üç önemli unsuru birleştirerek yaşamın her anını kolaylaştıran bir ürün ortaya koymayı amaçlıyor.
Hdac kendi altyapısıyla oluşturduğu blokzincir sistemini kullanarak, yüksek işlem gücü sayesinde hızlı transferler gerçekleştiriyor. Blokzincir sistemini kullandığı için IoT endüstrisinin şeffaf verimlilini kullanıyor. Günümüzün yeni teknolojisi olan IoT ve blokzincir teknolojisi dünyadaki yeni finansal sistemi inşaa ediyor. Kısacası Hdac iki güzel teknolojiyi birleştirerek bize günlük hayatta kullanıma uygun olan yeni bir kriptopara oluşturuyor. Bu para kendi blokzinciri üzerinde çalışıyor ve aynı zamanda Ethereum gibi kriptoparalardan çok daha hızlı veri transferi sağlayabiliyor. Şimdi sizlere Hdac Token’in yaratıcılarından ve bu platformun ortaklarından bahsetmek istiyorum.

Takım

Dae- Sun Chung    Kurucu
William Chun          Blok zincir vaizi
Devon Choi              Geliştirme müdürü
Joong Bum Choi   Geliştirme mühendisi
II-hun Chung           Geliştirme mühendisi
Jae- Min Lee            Geliştirme mühendisi
Jae- Hoon Kim       Geliştirme mühendisi
Seung-Jun Ro         Geliştirme mühendisi
Ho-Young Yang       Geliştirme mühendisi
Nak-Jin Kim             Geliştirme mühendisi
Yong-hoon Kim      Geliştirme mühendisi

Partnerler

Hyundai BS& E
Hyundai BS& C
Hyundai BS& I
HD Fine Chemical
Dexco
AmaZix
Hdac teknolojik bir yenilikle kalmıyor onu teknolojik devrime dönüştürüyor. Son zamanların en başarılı projelerinden biri olacağına inandığım Hdac’ın token satışlarından bahsetmek istiyorum.

Hyundai BS& C’nin desteklediği yeni teknoloji, IoT cihazları arasında hızlı, güvenli ve etkili iletişim imkanı sağlıyor.
Token satışlarında hedeflenen yatırım miktarı 6000 Bitcoin olup, satış boyunca her 0.1 Bitcoin karşılığında 1800 dac token verilmektedir. Token yaratma eventi 27 Kasım’da Hdac’ın resmi websitesi olan www.hdac.io üzerinde başlayıp 22 Aralık’ta kapanacaktır.



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hyundai DAC, yeni teknolojinin eseri!